Meniu

Despre noi

Bună! Bine ai venit pe site-ul Doctorului IBU!

Mai mult decât un magazin online, Doctor IBU este un spațiu al informațiilor care să te ajute să dobândești un stil de viață sănătos și o stare de bine, în fiecare zi.

Principiul fundamental pe care îl aplicăm în abordarea informațiilor de natură medicală, dar și în selectarea produselor pe care ți le oferim, este cel al prevenției. Credem că informațiile medicale, prezentate într-un mod profesionist și accesibil, alături de produse de calitate, care să te ajute în combaterea din timp a diferitelor afecțiuni, sunt cheia sănătății și a stării de bine pe termen lung.

Articolele pe care le publicăm sunt din domeniile sănătății, nutriției, psihologiei și nu numai.Ele sunt redactate de profesioniști în domeniu și verificate de medici cu experiență.

După cum ai văzut, comercializăm produse din diferite categorii cum ar fi suplimentele alimentare, cosmeticele, ceaiurile, alimentele, produsele pentru bebeluși și copii, produse și consumabile parafarmaceutice, aparatură și îmbrăcăminte sportivă, aparate de masaj si aparate pentru slăbit, dar și cărți despre sănătate, nutriție, psihologie practică și literatură motivațională.

Și pentru că respectăm oamenii, natura și toate ființele care ne înconjoară, nu comercializăm nici un fel de produse de origine animală, care să conțină ingrediente de origine animală sau testate pe animale.

Iți mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acorzi si iți dorim o stare de bine, zi de zi, in fiecare zi!

Echipa Doctor IBU